ja_mageia

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Nieuws Kerstlunch op 17 december 2013

Kerstlunch op 17 december 2013

Het historisch Zwanenbroederhuis met een interessant programma, twee presentaties en een rondleiding, dat waren de ingrediĆ«nten van de goedbezochte Kerstlunch op dinsdag 17 december 2013.

 

 

 

 

In het voorjaar hebben studenten van de Avans Hogeschool in opdracht van de ondernemersvereniging De Herven een onderzoek uitgevoerd m.b.t. de revitalisering van ons bedrijventerrein.

Tijdens de lunch zijn de bevindingen en conclusies gepresenteerd (voor presentatie zie bovenstaande download). De conclusies geven een goed beeld van de mogelijkheden om ook naar de toekomst toe ervoor te zorgen dat De Herven een aantrekkelijk en functioneel bedrijventerrein blijft. 

  cimg0323            

In de presentatie van de gemeente werd duidelijk dat de revitalisering van het bedrijventerrein De Herven hoge prioriteit heeft en dat er ook al vergevorderde plannen zijn voor aanpassingen van wegen, parkeren en woonboulevard (voor presentatie zie bovenstaande download).

 

Natuurlijk was de uitleg over de historie van de broederschap en een rondleiding in het Zwanenbroederhuis ook een hoogtepunt van onze bijeenkomst.  

 

cimg0326

 

Last modified on zaterdag 22 februari 2014 15:17

AgendaZoek bedrijven