Welkom - De Herven Op deze website vindt u een overzicht van wat de ondernemersvereniging specifiek voor uw organisatie kan betekenen en van de algemene activiteiten die zij voor haar leden organiseert. http://www.deherven.nl Mon, 23 Apr 2018 11:47:05 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management nl-nl Lees hier het bulletin van de Herven #11 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60118-lees-hier-het-bulletin-van-de-herven-#11&Itemid=1 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60118-lees-hier-het-bulletin-van-de-herven-#11&Itemid=1

Met interviews met Peet van Herpen. Directeur The Adventure, Land Rover en Jaguar en Jeroen van Tol, Vestigingsmanager Media Markt. 

Ook laten de werkgroepen Duurzaamheid, Mobiliteit en Markteting & Branding zien waar ze mee bezigzijn. 

 

Daarnaast is er ook het jaaroverzicht geupload om deze te lezen. 

]]>
martijn@1key.nl (Martijn Pet) Voorpagina Wed, 19 Apr 2017 10:34:57 +0000
Houd de buurt up-to-date! http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60100-houd-de-buurt-up-to-date http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60100-houd-de-buurt-up-to-date Houd de buurt up-to-date!

Gebruik hiervoor de Buiten Beter-App!
Zowel voor Android als iOS

 

Of meld het direct bij gebruik het meldpunt van de gemeente. 
https://www.s-hertogenbosch.nl/meldpunt/

]]>
martijn@1key.nl (Martijn Pet) Voorpagina Wed, 16 Nov 2016 21:44:20 +0000
Verslag culturele activiteit http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60097-verslag-culturele-activiteit http://www.deherven.nl/index.php/home/item/60097-verslag-culturele-activiteit Verslag culturele activiteit

De Herven op zoek naar Jheronimus Bosch

Donderdag 6 oktober was de jaarlijkse culturele ledenactiviteit. Dit jaar met een “Bosch” tintje.

Na een gezellige ontvangst bij Taveerne ’t Pantoffeltje zijn we in diverse groepen uiteen gegaan. Er was de mogelijkheid geboden te kiezen tussen ‘Een wonderlijke klim’ op het dak van de Sint-Janskathedraal òf ‘Hemel- en Hellevaart’ de Jeroen Bosch vaarroute.


Voor beide opties was volop belangstelling. De weergoden waren ons deze avond zeer gunstig gezind, wellicht heeft Bosch hier de hand in gehad. 

We werden ontvangen door enthousiaste vrijwilligers van Kring Vrienden van Den Bosch die ons op cultureel gebied het nodige over het ’s-Hertogenbosch van Bosch hebben bijgebracht. De vaartocht begon met een bijzondere film over Hemel en Hel waarna de boot ons eerst gedeeltelijk onder en door de stad bracht met als bijzonder deel door het spannende en donkere smalle Hellegat. Langs de route waren diverse beelden en schilderijen van Jheronimus te zien. De wonderlijke klim bracht ons op 25 meter hoogte, we werden begroet door zesennegentig prachtige luchtboog-beelden uit natuursteen gehouwen. Fabeldieren, muzikanten, draken, potsenmakers (grapjassen) en monsters, die níemand normaliter kan zien. Als extra konden we genieten van een exclusief en adembenemend uitzicht over de stad en natuurgebied het Bossche Broek.

Nadat we ons tijdens de klim of de vaart in vervlogen tijden van de middeleeuwen hadden gewaand was iedereen rond 19.00 uur weer veilig terug bij ’t Pantoffeltje. Hier werden we warm ontvangen met een lekkere snack. Onder het genot van een gezellige borrel konden we onze ervaringen delen en onze netwerkcontacten onderhouden. 

We kijken met plezier terug op een drukbezochte en geslaagde culturele ledenactiviteit!

Graag zien we u op onze Kerstlunch op 15 december 2016. 

]]>
martijn@1key.nl (Martijn Pet) Voorpagina Wed, 16 Nov 2016 20:32:18 +0000
Lees hier het bulletin van de Herven #9 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/325-lees-hier-het-bulletin-van-de-herven-#9&Itemid=1 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/325-lees-hier-het-bulletin-van-de-herven-#9&Itemid=1

Met hierin onze plannen voor de Herven 2.0, twee bedrijfs presentaties van Fletcher Hotels van Jennifer Tol en 1KEY ICT Solutions van Rob Willemen,

Het inlegvel geeft een terugblik op de vele activiteiten in het afgelopen jaar.

]]>
juliajanssen@barnhoorninterim.nl (Julia Janssen) Voorpagina Fri, 15 Jan 2016 07:51:35 +0000
Vanaf 13 december: nieuwe busroutes en nieuwe dienstregeling http://www.deherven.nl/index.php/home/item/323-vanaf-13-december-nieuwe-busroutes-en-nieuwe-dienstregeling http://www.deherven.nl/index.php/home/item/323-vanaf-13-december-nieuwe-busroutes-en-nieuwe-dienstregeling Vanaf 13 december: nieuwe busroutes en nieuwe dienstregeling

Dagelijks een rechtstreekse verbinding tussen ’s-Hertogenbosch CS en De Herven • Lijn 2 rijdt tot 21.30 uur op alle dagen van de week over De Herven en Soetelieve • De Bossche Woonboulevard is ook bereikbaar in het weekend!! zie bijgaande folder.

]]>
juliajanssen@barnhoorninterim.nl (Julia Janssen) Voorpagina Wed, 09 Dec 2015 21:37:14 +0000
Verslag Culturele ledenactiviteit 6 oktober http://www.deherven.nl/index.php/home/item/319-verslag-cultereel-uitje-6-oktober http://www.deherven.nl/index.php/home/item/319-verslag-cultereel-uitje-6-oktober Verslag Culturele ledenactiviteit 6 oktober

De Herven te gast bij Proef in het Uilenburgstraatje op 6 oktober jl.

Proef is een wijnwinkel waar een kundig, persoonlijk advies én het zelf proeven van wijnen samenkomen. De passie van broer & zus Rick & Maud Lennertz voor wijn, ontmoet elkaar in een eigentijdse winkel in een karakteristiek pand dat ligt in het oudste gedeelte van de binnenstad. Proef heeft een verrassend, toegankelijk en vernieuwend aanbod voor zowel de leek als de ervaren wijnliefhebber.

Dymph Vroegh, vestigingsdirecteur en Anneloes Rademakers, projectmedewerker van Jinc hebben een interessante presentatie over wat ú als ondernemer en JINC voor elkaar kunnen betekenen.

JINC is een non-profit organisatie die grotendeels wordt gefinancierd door het bedrijfsleven. JINC geeft kinderen kans op een betere toekomst. Ze leren solliciteren, maken kennis met verschillende beroepen en ontdekken samen met een coach welk werk bij hun mogelijkheden en talent past.

Helaas komt de presentatie Jheronimus Bosch 500 jaar in 2016 te vervallen door ziekte van Julienne Straatman en is er daardoor uitgebreid gelegenheid om te netwerken onder het genot van diverse heerlijke wijntjes.

]]>
juliajanssen@barnhoorninterim.nl (Julia Janssen) Voorpagina Thu, 22 Oct 2015 10:01:59 +0000
Lees hier het laatste bulletin http://www.deherven.nl/index.php/home/item/310-lees-hier-het-laatste-bulletin http://www.deherven.nl/index.php/home/item/310-lees-hier-het-laatste-bulletin ]]> juliajanssen@barnhoorninterim.nl (Julia Janssen) Voorpagina Wed, 24 Jun 2015 19:21:04 +0000 Midzomer Barbecue 23 juni 2015 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/309-midzomer-barbecue-23-juni-2015 http://www.deherven.nl/index.php/home/item/309-midzomer-barbecue-23-juni-2015

Voor onze traditionele Midzomer-Herven-ledenactiviteit zijn wij op dinsdag 23 juni te gast bij HNK (Het Nieuwe Kantoor). 

Het Nieuwe Kantoor is een concept rondom het "nieuwe" werken. Zowel de flexwerker, ZZP'er, MKB als Multinational kan kantoorruimte huren. Kantoor op maat, flexplekken, vergaderen enz.  

 

230620152161

We worden om 17.00 uur door Moniek Ruitenbeek hartelijk ontvangen en starten met de presentaties rondom het thema “Veiligheid op De Herven”:

  • Martien van den Bouwhuijsen van SBB (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen 's-Hertogenbosch e.o.)  
  • Karin Tabbers van de Politie
  • Hervenlid Toni den Blanken van PPS
  • Hervenlid Carlos Mauriks van Mauriks Solutions

Hierna is een korte presentatie over HNK door Moniek en krijgen wij een rondleiding waarna wij eindigen op de binnenplaats en afsluiten met een borrel en een heerlijke barbeque. Ondanks het minder mooie weer is de sfeer zomers en gezellig.

202

Alle deelnemers krijgen het laatste bulletin nr. 8 uitgereikt en een folder van HNK met hierin vouchers met korting. Voor alle leden van de Herven geldt bij het huren van kantoor/vergaderruimte een korting van 10%. 

 

 

]]>
juliajanssen@barnhoorninterim.nl (Julia Janssen) Voorpagina Wed, 24 Jun 2015 18:51:32 +0000
Welkom http://www.deherven.nl/index.php/home/item/12-welkom http://www.deherven.nl/index.php/home/item/12-welkom Welkom

Ondernemersvereniging De Herven is een actieve bedrijvenvereniging en vertegenwoordigt een van de oudste bedrijventerreinen van ’s-Hertogenbosch. Het gebied beslaat naast De Herven ook het gebied van Soetelieve en delen van De Rompert. 

Op deze website vindt u een overzicht van wat de ondernemersvereniging specifiek voor uw organisatie kan betekenen en van de algemene activiteiten die zij voor haar leden organiseert. Ook met sociale media kunt u de activiteiten van de ondernemersvereniging volgen en zelf actief meedenken over de toekomst van ons bedrijventerrein.

 

De ondernemersvereniging heeft zich ten doel gesteld de belangen van de gevestigde ondernemers en gebouweigenaren te behartigen op verschillende niveaus en onderdelen, zoals onderlinge samenwerking, milieu, veiligheid, logistiek en andere zaken die voor de huidige en toekomstige bedrijfsvoering van een organisatie van belang zijn.

Het samenbrengen van ondernemers is een belangrijk doel. Onderlinge communicatie en samenwerking tussen de verschillende soorten bedrijven zorgen voor uitwisseling van kennis, ideeën en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven op het vlak van zakelijk ondernemen maar ook van de sociale ontwikkelingen binnen bedrijven.

Ontwikkelingen op gebieden als veiligheid, verkeer, ruimtelijke ordening en economie ontstijgen de grenzen van de verschillende bedrijventerreinen. Om deze punten in een breder perspectief te kunnen bespreken met de overheid en andere ondernemersverenigingen is er de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) De afdeling BZW ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van een krachtig ondernemerscollectief in Zuid Nederland en het regionale netwerk van VNO-NCW en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Bossche ondernemingsverenigingen.

Mocht u nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Wij verwelkomen u graag op een van onze volgende bijeenkomsten.

]]>
info@schneiderdesign.nl (Kurt-1) Voorpagina Sun, 27 Oct 2013 23:00:00 +0000