ja_mageia

 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
Home Midzomer Barbecue 23 juni 2015

Midzomer Barbecue 23 juni 2015

Voor onze traditionele Midzomer-Herven-ledenactiviteit zijn wij op dinsdag 23 juni te gast bij HNK (Het Nieuwe Kantoor). 

Het Nieuwe Kantoor is een concept rondom het "nieuwe" werken. Zowel de flexwerker, ZZP'er, MKB als Multinational kan kantoorruimte huren. Kantoor op maat, flexplekken, vergaderen enz.  

 

230620152161

We worden om 17.00 uur door Moniek Ruitenbeek hartelijk ontvangen en starten met de presentaties rondom het thema “Veiligheid op De Herven”:

 • Martien van den Bouwhuijsen van SBB (Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen 's-Hertogenbosch e.o.)  
 • Karin Tabbers van de Politie
 • Hervenlid Toni den Blanken van PPS
 • Hervenlid Carlos Mauriks van Mauriks Solutions

Hierna is een korte presentatie over HNK door Moniek en krijgen wij een rondleiding waarna wij eindigen op de binnenplaats en afsluiten met een borrel en een heerlijke barbeque. Ondanks het minder mooie weer is de sfeer zomers en gezellig.

202

Alle deelnemers krijgen het laatste bulletin nr. 8 uitgereikt en een folder van HNK met hierin vouchers met korting. Voor alle leden van de Herven geldt bij het huren van kantoor/vergaderruimte een korting van 10%. 

 

 

Bedrijf uitgelicht

 • Mauriks Solutions

  Mauriks Solutions levert als internationale handelsonderneming, sinds 1973, business-to-business, aan relaties in de verwerkende- en handelsindustrie en informeert de indirecte markt over haar producten en diensten, waaronder;
  - Trapleuningen en balustrade onderdelen en accessoires
  - Poort-, hekwerk- en deuronderdelen en toebehoren
  - Toegangstechniek en beveiliging voor terreinen en gebouwen

  Mauriks Solutions biedt een full-service organisatie door samenwerking met haar partners in voorwaarts en leveranciers in achterwaarts traject. Medewerkers en partners kennen de specifieke mogelijkheden van de producten en informeren relaties over de mogelijke toepassingen en knelpunten bij de afwerking, van inkoop tot en met advies en implementatie.

  Met de creativiteit en het vakmanschap van de partners, de persoonlijke smaak van de opdrachtgever en de kwalitatief hoogwaardige producten en diensten van Mauriks Solutions bereikt de klant een functioneel, duurzaam, uniek en verrassend eindresultaat.

  Zo vinden vakmensen elkaar...

Nieuwsfeit

Login

Nieuwsbrief


AgendaZoek bedrijven