ja_mageia

 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size
Home Welkom

Welkom

Ondernemersvereniging De Herven is een actieve bedrijvenvereniging en vertegenwoordigt een van de oudste bedrijventerreinen van ’s-Hertogenbosch. Het gebied beslaat naast De Herven ook het gebied van Soetelieve en delen van De Rompert. 

Op deze website vindt u een overzicht van wat de ondernemersvereniging specifiek voor uw organisatie kan betekenen en van de algemene activiteiten die zij voor haar leden organiseert. Ook met sociale media kunt u de activiteiten van de ondernemersvereniging volgen en zelf actief meedenken over de toekomst van ons bedrijventerrein.

 

De ondernemersvereniging heeft zich ten doel gesteld de belangen van de gevestigde ondernemers en gebouweigenaren te behartigen op verschillende niveaus en onderdelen, zoals onderlinge samenwerking, milieu, veiligheid, logistiek en andere zaken die voor de huidige en toekomstige bedrijfsvoering van een organisatie van belang zijn.

Het samenbrengen van ondernemers is een belangrijk doel. Onderlinge communicatie en samenwerking tussen de verschillende soorten bedrijven zorgen voor uitwisseling van kennis, ideeën en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven op het vlak van zakelijk ondernemen maar ook van de sociale ontwikkelingen binnen bedrijven.

Ontwikkelingen op gebieden als veiligheid, verkeer, ruimtelijke ordening en economie ontstijgen de grenzen van de verschillende bedrijventerreinen. Om deze punten in een breder perspectief te kunnen bespreken met de overheid en andere ondernemersverenigingen is er de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) De afdeling BZW ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van een krachtig ondernemerscollectief in Zuid Nederland en het regionale netwerk van VNO-NCW en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Bossche ondernemingsverenigingen.

Mocht u nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met een van de bestuursleden. Wij verwelkomen u graag op een van onze volgende bijeenkomsten.

Bedrijf uitgelicht

 • Facility Kwadraat B.V.

  Facility Kwadraat helpt organisaties bij het krijgen van overzicht op het onderhoud en beheer van vastgoed en de facilitaire processen die zich daarin afspelen. Met onze tientallen jaren ervaring  staan we klaar met knowhow en een eersteklas FMIS WISH om uw facility management, vastgoedbeheer  en meerjarenonderhoudsplan in goede banen te leiden én te houden. Door onze platte organisatiestructuur hebben we korte lijnen en daardoor een directe communicatie.

   

  Naast het bieden van software-oplossingen of meerjarenonderhoudsplannen ontwikkelt Facility Kwadraat diensten en producten die accommodatiebeheer en kwaliteitsverbetering niet alleen eenvoudiger maken, maar ook strategischer.  Zo zorgen we letterlijk voor grip op de zaak, niet alleen in de zorgsector maar zeker ook in andere sectoren als onderwijs en lokale overheid.

  Een korte animatie FMIS WISH: http://www.facility2.nl/fmis/introductie 

  Een korte animatie Vastgoedbeheer: http://www.facility2.nl/vastgoedbeheer/introductie

   

   

Nieuwsfeit

Login

Nieuwsbrief


Agenda

4e Bestuursvergadering

AUG
31

31.08.2017 12:00 - 14:00


Cultureel en bedrijfsborrel

OKT
12

12.10.2017 14:00 - 16:00


5e Bestuursvergadering

NOV
16

16.11.2017 11:00 - 13:00
Zoek bedrijven