ABAB Accountants BV

ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 14 vestigingen voor met name niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren

De hoofddirectie van ABAB Groep B.V. bestaat uit mr. J.P.M. (John) Verhagen (voorzitter) en drs. J.V. (Hans) Scholten RA. ABAB Groep B.V. is georganiseerd in vier hoofdlijnen: accountants, belastingadviseurs en juristen, consultants en salaris- en personeelsdiensten. 

 

ABAB onderscheidt zich door haar brede dienstverlening. Voor alle klanten, nationaal of internationaal en klein, middelgroot of groot, geldt dat zij de ondersteuning krijgen die bij hen past. Wij helpen onze klanten vooruit te kijken en te anticiperen op marktontwikkelingen. ABAB is onafhankelijk lid van PrimeGlobal. Dit stelt ons in staat adequaat advies en ondersteuning te bieden bij grensoverschrijdend zakendoen waar ook ter wereld en daarbij de locale wet- en regelgeving in acht te nemen.

 

ABAB ondersteunt klanten op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, wettelijke controles, (internationale) fiscale en juridische advisering, pensioenadvisering, mvo-advisering, subsidie-advisering, salarisadministratie, personeelsadvisering, corporate finance, administratieve automatisering, ruimtelijke ordening en vastgoedadvisering, inkomens- en estateplanning, mediation en administratieve dienstverlening. 

 

ABAB kiest voor een persoonlijke relatie met haar klanten. Onze relatiemanagers zijn de schakel tussen u en onze specialisten. Zij zijn uw sparringpartner en vertalen uw behoeften naar praktische oplossingen. Proactief handelen en met u meedenken staan hierbij voorop. Zij stellen bovendien op basis uw adviesbehoefte een multidisciplinair team van specialisten samen en waarborgen de kwaliteit en doorlooptijd van kleine en grote opdrachten.

Additional Info

  • Bedrijfsnaam: ABAB Accountants BV
  • Bezoekadres: Europalaan 24 5232 BC 's-HERTOGENBOSCH
  • Postadres: Postbus 3548 5203 DM 's-HERTOGENBOSCH
  • Telefoon: 06-30160893
  • Fax: 088-4670083
  • Contact persoon: Loek van Sluisveld
  • Rubrieken: Zakelijke adviesbureaus
Last modified on woensdag 16 november 2016 22:37
Back to top